تشز برجر شهي
سواكن :: عالم الطبخ
صفحة 1 من اصل 1
تشز برجر شهي
ﺍﻟﻤﻘﺎﺩﻳﺮ
6 x ﻣﻌﻠﻘﺔ ﺻﻐﻴﺮﺓ ﻛﺎﺗﺸﺐ ( ﺃﻭ ﺣﺴﺐ ﺍﻟﺮﻏﺒﺔ )
6 x ﻋﺪﺩ ﻋﻴﺶ ﻛﺎﻳﺰﺭ
4 x ﻋﺪﺩ ﺷﺮﻳﺤﺔ ﺟﺒﻨﺔ ﺷﻴﺪﺭ
1 x ﻋﺪﺩ ﺑﺼﻠﺔ ﻣﻔﺮﻭﻣﺔ ( ﻧﺎﻋﻢ )
1 x ﻣﻌﻠﻘﺔ ﺻﻐﻴﺮﺓ ﻣﻠﺢ ( ﺃﻭ ﺣﺴﺐ ﺍﻟﺮﻏﺒﺔ )
1 x ﻋﺪﺩ ﻃﻤﺎﻃﻢ ( ﺷﺮﺍﺋﺢ )
½ x ﻣﻌﻠﻘﺔ ﺻﻐﻴﺮﺓ ﻓﻠﻔﻞ ﺍﺳﻮﺩ ﻣﻄﺤﻮﻥ ( ﺃﻭ ﺣﺴﺐ ﺍﻟﺮﻏﺒﺔ )
½ x ﻛﻴﻠﻮ ﻟﺤﻤﺔ ﻣﻔﺮﻭﻣﺔ
ﻋﺪﺩ ﺍﻻﺷﺨﺎﺹ
ﻳﻤﻜﻨﻚ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﻋﺪﺩ ﺍﻻﺷﺨﺎﺹ
ﺍﻟﺨﻄﻮﺍﺕ
.1 ﻧﺘﺒﻞ ﺍﻟﻠﺤﻤﺔ ﺑﺎﻟﺒﺼﻞ ﻭ ﺍﻟﻤﻠﺢ ﻭﺍﻟﻔﻠﻔﻞ ﻭﻧﻌﺠﻦ ﺍﻟﻠﺤﻢ ﺟﻴﺪﺍ .
.2 ﺑﻴﻦ ﻭﺭﻗﺘﻴﻦ ﺯﺑﺪﺓ ﻣﻨﻔﺼﻠﻴﻦ ﺍﻭ ﺑﻴﻦ 2 ﻛﻴﺲ ﺑﻼﺳﺘﻴﻚ ﻧﻔﺮﺩ ﺍﻟﻠﺤﻢ ﺑﺴﻤﻚ ﺭﻓﻴﻊ ﺟﺪﺍ ﻋﻠﻲ ﺷﻜﻞ ﻣﺮﺑﻊ ﻣﺜﻼ .
.3 ﺛﻢ ﻧﺤﺸﻰ ﺍﻟﻠﺤﻤﺔ ﺑﺸﺮﺍﺋﺢ ﺍﻟﺠﺒﻨﺔ ﺍﻟﺸﻴﺪﺭﺑﻮﺿﻊ ﺷﺮﻳﺤﺔ ﺍﻟﺠﺒﻨﺔ ﻓﻲ ﺍﻟﻤﻨﺘﺼﻒ ﺑﺎﻟﻈﺒﻂ ﻭﻧﺒﺪﺃ ﻧﻘﻔﻞ ﺍﻟﺠﻮﺍﻧﺐ ﺯﻱ ﻣﺎ ﻧﻄﺒﻖ ﺍﻟﻔﻄﻴﺮ .
.4 ﻓﻲ ﻃﺎﺳﺔ ﻏﻴﺮ ﻻﺻﻘﺔ ﻧﻀﻴﻒ 2 ﻣﻠﻌﻘﺔ ﺯﻳﺖ ﻭﻧﺴﻮﻱ ﺍﻟﺒﺮﺟﺮ ﻋﻠﻲ ﺟﺎﻧﺐ ﻟﻤﺪﺓ 5 ﺩﻗﺎﻳﻖ ﻭ ﻧﻘﻠﺒﻪ ﻋﻠﻲ ﺍﻟﺠﺎﻧﺐ ﺍﻟﺘﺎﻧﻲ ﺍﻟﻰ ﺃﻥ ﻳﻨﻀﺞ .
.5 ﻓﻲ ﻋﻴﺶ ﻛﺎﻳﺰﺭ ﻧﻀﻊ ﺷﺮﻳﺤﺔ ﺧﺲ ﻭ ﻓﻮﻗﺔ ﺍﻟﺒﺮﺟﺮ ﻭﺷﺮﻳﺤﺔ ﻃﻤﺎﻃﻢ ﻭ ﺑﺼﻞ ﻭ ﻗﺪﻣﻴﺔ ﻣﻊ ﺑﻄﺎﻃﺲ ﻣﺤﻤﺮﺓ ﻭﻛﺎﺗﺸﺎﺏ ﻭﺑﺎﻟﻬﻨﺎ ﻭﺍﻟﺸﻔﺎ
6 x ﻣﻌﻠﻘﺔ ﺻﻐﻴﺮﺓ ﻛﺎﺗﺸﺐ ( ﺃﻭ ﺣﺴﺐ ﺍﻟﺮﻏﺒﺔ )
6 x ﻋﺪﺩ ﻋﻴﺶ ﻛﺎﻳﺰﺭ
4 x ﻋﺪﺩ ﺷﺮﻳﺤﺔ ﺟﺒﻨﺔ ﺷﻴﺪﺭ
1 x ﻋﺪﺩ ﺑﺼﻠﺔ ﻣﻔﺮﻭﻣﺔ ( ﻧﺎﻋﻢ )
1 x ﻣﻌﻠﻘﺔ ﺻﻐﻴﺮﺓ ﻣﻠﺢ ( ﺃﻭ ﺣﺴﺐ ﺍﻟﺮﻏﺒﺔ )
1 x ﻋﺪﺩ ﻃﻤﺎﻃﻢ ( ﺷﺮﺍﺋﺢ )
½ x ﻣﻌﻠﻘﺔ ﺻﻐﻴﺮﺓ ﻓﻠﻔﻞ ﺍﺳﻮﺩ ﻣﻄﺤﻮﻥ ( ﺃﻭ ﺣﺴﺐ ﺍﻟﺮﻏﺒﺔ )
½ x ﻛﻴﻠﻮ ﻟﺤﻤﺔ ﻣﻔﺮﻭﻣﺔ
ﻋﺪﺩ ﺍﻻﺷﺨﺎﺹ
ﻳﻤﻜﻨﻚ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﻋﺪﺩ ﺍﻻﺷﺨﺎﺹ
ﺍﻟﺨﻄﻮﺍﺕ
.1 ﻧﺘﺒﻞ ﺍﻟﻠﺤﻤﺔ ﺑﺎﻟﺒﺼﻞ ﻭ ﺍﻟﻤﻠﺢ ﻭﺍﻟﻔﻠﻔﻞ ﻭﻧﻌﺠﻦ ﺍﻟﻠﺤﻢ ﺟﻴﺪﺍ .
.2 ﺑﻴﻦ ﻭﺭﻗﺘﻴﻦ ﺯﺑﺪﺓ ﻣﻨﻔﺼﻠﻴﻦ ﺍﻭ ﺑﻴﻦ 2 ﻛﻴﺲ ﺑﻼﺳﺘﻴﻚ ﻧﻔﺮﺩ ﺍﻟﻠﺤﻢ ﺑﺴﻤﻚ ﺭﻓﻴﻊ ﺟﺪﺍ ﻋﻠﻲ ﺷﻜﻞ ﻣﺮﺑﻊ ﻣﺜﻼ .
.3 ﺛﻢ ﻧﺤﺸﻰ ﺍﻟﻠﺤﻤﺔ ﺑﺸﺮﺍﺋﺢ ﺍﻟﺠﺒﻨﺔ ﺍﻟﺸﻴﺪﺭﺑﻮﺿﻊ ﺷﺮﻳﺤﺔ ﺍﻟﺠﺒﻨﺔ ﻓﻲ ﺍﻟﻤﻨﺘﺼﻒ ﺑﺎﻟﻈﺒﻂ ﻭﻧﺒﺪﺃ ﻧﻘﻔﻞ ﺍﻟﺠﻮﺍﻧﺐ ﺯﻱ ﻣﺎ ﻧﻄﺒﻖ ﺍﻟﻔﻄﻴﺮ .
.4 ﻓﻲ ﻃﺎﺳﺔ ﻏﻴﺮ ﻻﺻﻘﺔ ﻧﻀﻴﻒ 2 ﻣﻠﻌﻘﺔ ﺯﻳﺖ ﻭﻧﺴﻮﻱ ﺍﻟﺒﺮﺟﺮ ﻋﻠﻲ ﺟﺎﻧﺐ ﻟﻤﺪﺓ 5 ﺩﻗﺎﻳﻖ ﻭ ﻧﻘﻠﺒﻪ ﻋﻠﻲ ﺍﻟﺠﺎﻧﺐ ﺍﻟﺘﺎﻧﻲ ﺍﻟﻰ ﺃﻥ ﻳﻨﻀﺞ .
.5 ﻓﻲ ﻋﻴﺶ ﻛﺎﻳﺰﺭ ﻧﻀﻊ ﺷﺮﻳﺤﺔ ﺧﺲ ﻭ ﻓﻮﻗﺔ ﺍﻟﺒﺮﺟﺮ ﻭﺷﺮﻳﺤﺔ ﻃﻤﺎﻃﻢ ﻭ ﺑﺼﻞ ﻭ ﻗﺪﻣﻴﺔ ﻣﻊ ﺑﻄﺎﻃﺲ ﻣﺤﻤﺮﺓ ﻭﻛﺎﺗﺸﺎﺏ ﻭﺑﺎﻟﻬﻨﺎ ﻭﺍﻟﺸﻔﺎ
سواكن :: عالم الطبخ
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى